Перейти до головного вмісту
ДО УІПА
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Увійти
На головну
  1. Курси
  2. ХАРКІВСЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ІНСТИТУТ
  3. Кафедра ресторанного, готельного та туристичного бізнесу
  4. 2021/2022
  5. Денна форма
  6. ІІ курс

ІІ курс

Soft Skills - ключ до успіху (ЕП-20, МС-20, МТ-20, МР-20)
Готельна справа (ТР-20)
Міжнародні етнічні кухні (ГР-20, ТР-20, ТХ-20, ГРМБ-20, ТХМБ-20)
Організація анімаційної та екскурсійної діяльності (ТР-20)
Організація ресторанного господарства (ТХ-20)
Основи міксології та організації роботи сомельє (ГР-20, ТР-20, ТХ-20, ГРМБ-20, ТХМБ-20)
Основи технологій ресторанної продукції (ТХ-20, ТХМБ-20)
Ресторанна справа (ГР-20, ГР-МБ-20, ТХ-20, ТХ-МБ-20, ТР-20)
Фізичне виховання (ІС-20, ЕП-20, МР-20, МС-20, МТ-20, О-20, ГР-20, ТР-20, ТХ-20)
Тренінг з основ охорони праці та безпеки життєдіяльності (ГРМБ-20, ТХМБ-20)
Виробнича практика (ГР-МБ-20)
Виробнича практика (ТХМБ-20)
Підготовка до кваліфікаційного екзамену та атестація (ГР-МБ-20)
Підготовка до кваліфікаційного екзамену та атестація (ТХ-МБ-20)
Зверніться до служби підтримки сайту
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На основі Moodle
Moodle Appliance - Powered by TurnKey Linux