Перейти до головного вмісту
ДО УІПА
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Увійти
На головну
  1. Курси
  2. ХАРКІВСЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ІНСТИТУТ
  3. Кафедра ресторанного, готельного та туристичного бізнесу
  4. 2021/2022
  5. Заочна форма
  6. ІІ курс

ІІ курс

Підготовка до кваліфікаційного екзамену та атестація (ЗГР-МБ-20)

  • Викладач: Антонова Олена Вікторівна
  • Викладач: Гонтар Тетяна Борисівна
  • Викладач: Добровольська Наталія В'ячеславівна
  • Викладач: Липовий Денис Васильович
  • Викладач: Олійник Наталія Юріївна
  • Викладач: Паньків Марія Михайлівна
  • Викладач: Петров Сергій Валерійович
  • Викладач: Цихановська Ірина Василівна

Міжнародні етнічні кухні (ЗГР-20, ЗГРМБ-20)

  • Викладач: Запаренко Ганна Володимирівна

Основи міксології та організації роботи сомельє (ЗГР-20, ЗГРМБ-20)

  • Викладач: Галясний Іван Володимирович

Ресторанна справа (ЗГР-20, ЗГР-МБ-20)

  • Викладач: Липовий Денис Васильович

Тренінг з основ охорони праці та безпеки життєдіяльності (ЗГРМБ-20)

Виробнича практика (ЗГРМБ-20)

Підготовка до кваліфікаційного екзамену та атестація (ЗГРМБ-20)

Зверніться до служби підтримки сайту
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На основі Moodle
Moodle Appliance - Powered by TurnKey Linux