Перейти к основному содержанию
ДО УІПА
  • В начало
  • Дополнительно
Русский ‎(ru)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Вход
В начало
  1. Курсы
  2. ХАРКІВСЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ІНСТИТУТ
  3. Кафедра ресторанного, готельного та туристичного бізнесу
  4. 2021/2022
  5. Заочна форма
  6. ІІ курс

ІІ курс

Підготовка до кваліфікаційного екзамену та атестація (ЗГР-МБ-20)

  • Учитель: Олена Вікторівна Антонова
  • Учитель: Тетяна Борисівна Гонтар
  • Учитель: Наталія В'ячеславівна Добровольська
  • Учитель: Денис Васильович Липовий
  • Учитель: Наталія Юріївна Олійник
  • Учитель: Марія Михайлівна Паньків
  • Учитель: Сергій Валерійович Петров
  • Учитель: Ірина Василівна Цихановська

Міжнародні етнічні кухні (ЗГР-20, ЗГРМБ-20)

  • Учитель: Ганна Володимирівна Запаренко

Основи міксології та організації роботи сомельє (ЗГР-20, ЗГРМБ-20)

  • Учитель: Іван Володимирович Галясний

Ресторанна справа (ЗГР-20, ЗГР-МБ-20)

  • Учитель: Денис Васильович Липовий

Тренінг з основ охорони праці та безпеки життєдіяльності (ЗГРМБ-20)

Виробнича практика (ЗГРМБ-20)

Підготовка до кваліфікаційного екзамену та атестація (ЗГРМБ-20)

Служба поддержки сайта
Вы не вошли в систему (Вход)
На платформе Moodle
Moodle Appliance - Powered by TurnKey Linux