Перейти до головного вмісту
ДО УІПА
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Увійти
На головну
  1. Курси
  2. ХАРКІВСЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ІНСТИТУТ
  3. Кафедра ресторанного, готельного та туристичного бізнесу
  4. 2022/2023
  5. Денна форма
  6. ІІ курс

ІІ курс

Основи технологій ресторанної продукції (ТХ-21, ТХ-МБ-21)
International cuisines (ГР-21, ГР-МБ-21, ТХ-21, ТХ-МБ-21)
Основи міксології та організації роботи сомельє (ГР-21, ГР-МБ-21, ТХ-21, ТХ-МБ-21)
Підготовка до кваліфікаційного екзамену та атестація (ГР-МБ-21)
Підготовка до кваліфікаційного екзамену та атестація (ТХ-МБ-21)
Основи товарознавства в галузі (ГР-22, ГР-22 млб, ТХ-22, ТХ-22 млб)
Теоретичні основи роботи технологічного обладнання в галузі (ГР-22, ГР-22 млб, ТХ-22, ТХ-22 млб, ДІТ-ПО Т22 + Д22, ДІТ-ПО Х22, ДІТ-ПО Х22 млб, ДІТ-Ш22)
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства (ГР-21+ГР22пр, ГР-МБ-21)
Soft Skills - ключ до успіху (МР-21, МС-21, МТ-21, Ф-21)
Географія туризму (ГР-21, ГР-МБ-21, ТР-21)
Процеси та апарати харчових виробництв (ТХ-21, ТХ-МБ-21)
Основи нутриціології та організації харчування (ТХ-21, ТХ-МБ-21))
Технологія харчових виробництв (ТХ-21, ТХ-МБ-21)
Готельна справа (ГР-21, ГР-МБ-21)
Зверніться до служби підтримки сайту
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На основі Moodle
Moodle Appliance - Powered by TurnKey Linux