Перейти до головного вмісту
ДО УІПА
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Увійти
На головну
  1. Курси
  2. ХАРКІВСЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ІНСТИТУТ
  3. Кафедра ресторанного, готельного та туристичного бізнесу
  4. 2022/2023
  5. Заочна форма
  6. ІІ курс

ІІ курс

Ресторанна справа (ЗГР-МБ-21)
Підготовка до кваліфікаційного екзамену та атестація (ЗГР-МБ-21)
Підготовка до кваліфікаційного екзамену та атестація (ЗТХ-МБ-21)
Процеси та апарати харчових виробництв (ЗТХ-МБ-21)
Технології харчових виробництв (ЗТХ-МБ-21)
Ресторанна справа (ЗГР-МБ-21)
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства (ЗГР-МБ-21)
Географія туризму (ЗГР-МБ-21)
Процеси та апарати харчових виробництв (ЗТХ-МБ-21)
Основи міксології та організації роботи сомельє (ЗГР-МБ-21, ЗТХ-МБ-21)
Міжнародні етнічні кухні (ЗГР-МБ-21, ЗТХ-МБ-21)
Основи технології ресторанної продукції (ЗТХ-МБ-21)
Основи нутриціології та організації харчування (ЗТХ-МБ-21)
Готельна справа (ЗГР-МБ-21)
Зверніться до служби підтримки сайту
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На основі Moodle
Moodle Appliance - Powered by TurnKey Linux