Перейти до головного вмісту
ДО УІПА
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Увійти
На головну
  1. Курси
  2. ФАКУЛЬТЕТ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ
  3. Кафедра харчових технологій, легкої промисловості і дизайну
  4. Осінній семестр 2022/2023н.р.

Осінній семестр 2022/2023н.р.

  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • » Наступна сторінка
Мікробіологія та фізіологія, санітарія та гігієна (ЗМФСГ) (22-23)
Біологічна та харчова хімія 22-23
Виробниче навчання (ДІТ-Ш22, ПОТ22, ПОД22)
Виробниче навчання_ ДІТ-ПОТ21, ДІТ-Ш21, ДІТ-ПОД21
Живопис та основи кольорознавства (ДІТ-Ш20, ПОД20)
З Загальна, органічна хімія та екологія
З Методи контролю якості харчових продуктiв
З Процеси та обладнання харчової галузі
Загальна, органична хімія та екологія
Інноваційні технології та діджиталізація в галузі (ДІТ-ПОТ22 мг)
Комп'ютерний дизайн (ЗІТ-ПОД18+ПОТ18)
Комплексне проектування одягу (ДІТ-ПОТ22мг)
Конструювання швейних виробів (ДІТ-ПОТ21пр.,ДІТ-ПОТ19, ДІТ-Ш19)
Конструювання швейних виробів (ДІТ-Ш20)
Малюнок і основи композиції (ДІТ- Ш 21, ДІТ-ПО Д21, ДІТ-ПО Т21)
Малюнок і основи композиції (ЗІТ-ПОД19+ПОТ19)
Математичні і графічні основи галузевого знання для швейних та харчових спеціальностей
Мікробіологія та фізіологія, санітарія та гігієна 22-23
Моделювання і художнє оздоблення (ДІТ-ПОД19, ДІТ-Ш19)
Основи конструювання виробів (ДІТ-Ш21, ДІТ-ПОТ21, ДІТ-ПОД21)
  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • » Наступна сторінка
Зверніться до служби підтримки сайту
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На основі Moodle
Moodle Appliance - Powered by TurnKey Linux