Перейти до головного вмісту
ДО УІПА
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Увійти
На головну
  1. Курси
  2. ФАКУЛЬТЕТ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ
  3. Кафедра харчових технологій, легкої промисловості і дизайну
  4. Весняний семестр 2022/2023 н.р.

Весняний семестр 2022/2023 н.р.

  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • » Наступна сторінка
З Методи контролю якості В
Біологічна та харчова хімія (ЗБХХ) 22-23
Мікробіологія та фізіологія, санітарія та гігієна (ЗМФСГ) (22-23)
Товарознавство харчової продукції (ЗТХП) 22-23
Основи САПР (ДІТ-Ш21)
Зустріч з куратором ДІТ-ПОХ21, ДІТ-ПОХ21млб
Виробниче навчання_весінній семестр (ДТ-Ш22, ДТ-ПОД22+ПОТ22)
Виробниче навчання (ДІТ-Ш21,ПОТ21,ПОД21)
Теоретичні основи роботи технологічного обладнання в галузі (ДІТ-ПОТ22+Д22, ДІТ-ПОХ22, ДІТ-ПОХ22млб, ДІТ-Ш22)
Процеси та обладнання харчової галузі Весна 23
Методологія та організація наукових досліджень у харчовій галузі
Комп'ютерний дизайн (ДІТ-ПОД19, ДІТ-Ш19)
САПР одягу (ДІТ-ПОТ19, ДІТ-ПОТ21приск, ДІТ-Ш19)
Художнє проектування виробів (ДІТ-ПОД19)
Методи контролю якості харчових продуктiв 22/23
Основи товарознавства в галузі
Технологія харчових виробництв
Організація виробництва та обслуговування в закладах харчової галузі
Сучасні напрями нутріциології
Спеціальна технологія швейних виробів (ДІТ-ПОТ22мг)
  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • » Наступна сторінка
Зверніться до служби підтримки сайту
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На основі Moodle
Moodle Appliance - Powered by TurnKey Linux