Перейти до головного вмісту
ДО УІПА
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Увійти
На головну
  1. Курси
  2. ФАКУЛЬТЕТ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ
  3. Кафедра харчових технологій, легкої промисловості і дизайну
  4. Осінній семестр 2023/2024 н.р.

Осінній семестр 2023/2024 н.р.

  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • » Наступна сторінка
Виробниче навчання
Вступ до фаху1
З Процеси та обладнання харчової галузі 23
Біологічна та харчова хімія (ЗБХХ) (23-24)
З Методи контролю якості 23
Мікробіологія та фізіологія, санітарія та гігієна (ЗМФСГ) (23-24)
Зустріч з куратором ПОХ 21 2023-2024
Формоутворення (ДІТ-Ш20, ДІТ-Ш21)
Комплексне проєктування одягу (ДІТ-ПОТ23мг)
Інноваційні технології та діджиталізація в галузі
Основи конструювання виробів (ДІТ-Ш22, ПОТ22+ПОД22)
Конструювання швейних виробів (ДІТ-Ш20, ПОД20, ПОТ22пр.)
Виробниче навчання (ДІТ-Ш22, ПОТ22+ПОД22)
Вступ до фаху та виробниче навчання (ДІТ-Ш23, ПОТ23)
Малюнок і основи композиції (ДІТ-ПОТ22+Д22, ДІТ-Ш22)
Живопис та основи кольорознавства (ДІТ-ПОД21, ДІТ-ПОТ21, ДІТ-ПОТ23приск, ДІТ-Ш21)
Управління якістю та безпечністю продукції харчових виробництв 23-24
Математичні і графічні основи галузевого знання (ДІТ-ПОХ23, ПОТ23, Ш23)
Загальна, органічна хімія та екологія
Обладнання швейного виробництва
  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • » Наступна сторінка
Зверніться до служби підтримки сайту
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На основі Moodle
Moodle Appliance - Powered by TurnKey Linux