Skip to main content
ДО УІПА
  • Home
  • More
English ‎(en)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Log in
Home
  1. Courses
  2. ХАРКІВСЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ІНСТИТУТ
  3. Кафедра ресторанного, готельного та туристичного бізнесу
  4. 2023/2024
  5. Денна форма
  6. ІІ курс

ІІ курс

Підготовка до кваліфікаційного екзамену та атестація (ТХ-22млб)

  • Teacher: Іван Володимирович Галясний
  • Teacher: Тетяна Борисівна Гонтар
  • Teacher: Ганна Володимирівна Запаренко

Підготовка до кваліфікаційного екзамену та атестація (ГР-22млб)

  • Teacher: Олена Володимирівна Бабаєва
  • Teacher: Тетяна Борисівна Гонтар
  • Teacher: Денис Васильович Липовий
  • Teacher: Марія Михайлівна Паньків

Основи міксології та організації роботи сомельє (ГР-22, ГР-22 млб, ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Teacher: Іван Володимирович Галясний

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства (ГР-22, ГР-22 млб)

  • Teacher: Тетяна Борисівна Гонтар

Основи технологій ресторанної продукції (ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Teacher: Ганна Володимирівна Запаренко

Міжнародні етнічні кухні (ГР-22, ГР-22 млб, ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Teacher: Ганна Володимирівна Запаренко

Технологія харчових виробництв (ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Teacher: Ганна Володимирівна Запаренко

Процеси та апарати харчових виробництв (ГР-22, ГР-22 млб, ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Teacher: Тетяна Борисівна Гонтар

Ресторанна справа (ГР-22, ГР-22 млб, ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Teacher: Денис Васильович Липовий

Готельна справа (ГР-22, ГР-22 млб)

  • Teacher: Марія Михайлівна Паньків
Contact site support
You are not logged in. (Log in)
Powered by Moodle
Moodle Appliance - Powered by TurnKey Linux