Zum Hauptinhalt
ДО УІПА
  • Startseite
  • Mehr
Deutsch ‎(de)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Login
Startseite
  1. Kurse
  2. ХАРКІВСЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ІНСТИТУТ
  3. Кафедра ресторанного, готельного та туристичного бізнесу
  4. 2023/2024
  5. Денна форма
  6. ІІ курс

ІІ курс

Підготовка до кваліфікаційного екзамену та атестація (ТХ-22млб)

  • Trainer/in: Іван Володимирович Галясний
  • Trainer/in: Тетяна Борисівна Гонтар
  • Trainer/in: Ганна Володимирівна Запаренко

Підготовка до кваліфікаційного екзамену та атестація (ГР-22млб)

  • Trainer/in: Олена Володимирівна Бабаєва
  • Trainer/in: Тетяна Борисівна Гонтар
  • Trainer/in: Денис Васильович Липовий
  • Trainer/in: Марія Михайлівна Паньків

Основи міксології та організації роботи сомельє (ГР-22, ГР-22 млб, ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Trainer/in: Іван Володимирович Галясний

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства (ГР-22, ГР-22 млб)

  • Trainer/in: Тетяна Борисівна Гонтар

Основи технологій ресторанної продукції (ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Trainer/in: Ганна Володимирівна Запаренко

Міжнародні етнічні кухні (ГР-22, ГР-22 млб, ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Trainer/in: Ганна Володимирівна Запаренко

Технологія харчових виробництв (ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Trainer/in: Ганна Володимирівна Запаренко

Процеси та апарати харчових виробництв (ГР-22, ГР-22 млб, ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Trainer/in: Тетяна Борисівна Гонтар

Ресторанна справа (ГР-22, ГР-22 млб, ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Trainer/in: Денис Васильович Липовий

Готельна справа (ГР-22, ГР-22 млб)

  • Trainer/in: Марія Михайлівна Паньків
Website-Support
Sie sind nicht angemeldet. (Login)
Powered by Moodle
Moodle Appliance - Powered by TurnKey Linux