Перейти к основному содержанию
ДО УІПА
  • В начало
  • Дополнительно
Русский ‎(ru)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Вход
В начало
  1. Курсы
  2. ХАРКІВСЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ІНСТИТУТ
  3. Кафедра ресторанного, готельного та туристичного бізнесу
  4. 2023/2024
  5. Денна форма
  6. ІІ курс

ІІ курс

Підготовка до кваліфікаційного екзамену та атестація (ТХ-22млб)

  • Учитель: Іван Володимирович Галясний
  • Учитель: Тетяна Борисівна Гонтар
  • Учитель: Ганна Володимирівна Запаренко

Підготовка до кваліфікаційного екзамену та атестація (ГР-22млб)

  • Учитель: Олена Володимирівна Бабаєва
  • Учитель: Тетяна Борисівна Гонтар
  • Учитель: Денис Васильович Липовий
  • Учитель: Марія Михайлівна Паньків

Основи міксології та організації роботи сомельє (ГР-22, ГР-22 млб, ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Учитель: Іван Володимирович Галясний

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства (ГР-22, ГР-22 млб)

  • Учитель: Тетяна Борисівна Гонтар

Основи технологій ресторанної продукції (ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Учитель: Ганна Володимирівна Запаренко

Міжнародні етнічні кухні (ГР-22, ГР-22 млб, ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Учитель: Ганна Володимирівна Запаренко

Технологія харчових виробництв (ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Учитель: Ганна Володимирівна Запаренко

Процеси та апарати харчових виробництв (ГР-22, ГР-22 млб, ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Учитель: Тетяна Борисівна Гонтар

Ресторанна справа (ГР-22, ГР-22 млб, ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Учитель: Денис Васильович Липовий

Готельна справа (ГР-22, ГР-22 млб)

  • Учитель: Марія Михайлівна Паньків
Служба поддержки сайта
Вы не вошли в систему (Вход)
На платформе Moodle
Moodle Appliance - Powered by TurnKey Linux