Перейти до головного вмісту
ДО УІПА
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Увійти
На головну
  1. Курси
  2. ХАРКІВСЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ІНСТИТУТ
  3. Кафедра ресторанного, готельного та туристичного бізнесу
  4. 2023/2024
  5. Денна форма
  6. ІІ курс

ІІ курс

Підготовка до кваліфікаційного екзамену та атестація (ТХ-22млб)

  • Викладач: Галясний Іван Володимирович
  • Викладач: Гонтар Тетяна Борисівна
  • Викладач: Запаренко Ганна Володимирівна

Підготовка до кваліфікаційного екзамену та атестація (ГР-22млб)

  • Викладач: Бабаєва Олена Володимирівна
  • Викладач: Гонтар Тетяна Борисівна
  • Викладач: Липовий Денис Васильович
  • Викладач: Паньків Марія Михайлівна

Основи міксології та організації роботи сомельє (ГР-22, ГР-22 млб, ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Викладач: Галясний Іван Володимирович

Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства (ГР-22, ГР-22 млб)

  • Викладач: Гонтар Тетяна Борисівна

Основи технологій ресторанної продукції (ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Викладач: Запаренко Ганна Володимирівна

Міжнародні етнічні кухні (ГР-22, ГР-22 млб, ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Викладач: Запаренко Ганна Володимирівна

Технологія харчових виробництв (ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Викладач: Запаренко Ганна Володимирівна

Процеси та апарати харчових виробництв (ГР-22, ГР-22 млб, ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Викладач: Гонтар Тетяна Борисівна

Ресторанна справа (ГР-22, ГР-22 млб, ТХ-22, ТХ-22 млб)

  • Викладач: Липовий Денис Васильович

Готельна справа (ГР-22, ГР-22 млб)

  • Викладач: Паньків Марія Михайлівна
Зверніться до служби підтримки сайту
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На основі Moodle
Moodle Appliance - Powered by TurnKey Linux