Перейти до головного вмісту
ДО УІПА
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Увійти
На головну
  1. Курси
  2. ХАРКІВСЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ІНСТИТУТ
  3. Кафедра ресторанного, готельного та туристичного бізнесу
  4. 2023/2024
  5. Денна форма
  6. ІІІ курс

ІІІ курс

Проєктування закладів готельно-ресторанного бізнесу (ГР-21+ГР22пр, ТХ-21, ДІТ-ТХ-23приск)

  • Викладач: Гонтар Тетяна Борисівна

Інноваційні ресторанні технології (ГР-21+ГР22пр, ТХ-21, ДІТ-ТХ-23приск)

  • Викладач: Галясний Іван Володимирович

Кейтеринг (ГР-21+ГР22пр, ТХ-21, ДІТ-ТХ-23пр.)

  • Викладач: Галясний Іван Володимирович

Кондитерська справа (ГР-21+ГР22пр, ТХ-21, ДІТ-ТХ-23пр.)

  • Викладач: Запаренко Ганна Володимирівна

Санітарія та гігієна в закладах ресторанного господарства (ГР-21+ГР22пр, ТХ-21, ДІТ-ТХ-23пр.)

  • Викладач: Гонтар Тетяна Борисівна

Організація ресторанного господарства (ГР-21+ГР22пр, ТХ-21, ДІТ-ТХ-23пр.)

  • Викладач: Липовий Денис Васильович

Культура готельно-ресторанного сервісу (ГР-21+ГР22пр, ТХ-21, ДІТ-ТХ-23пр.)

  • Викладач: Паньків Марія Михайлівна
Зверніться до служби підтримки сайту
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На основі Moodle
Moodle Appliance - Powered by TurnKey Linux