Перейти к основному содержанию
ДО УІПА
  • В начало
  • Дополнительно
Русский ‎(ru)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Вход
В начало
  1. Курсы
  2. ХАРКІВСЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ ІНСТИТУТ
  3. Кафедра ресторанного, готельного та туристичного бізнесу
  4. 2023/2024
  5. Денна форма
  6. ІІІ курс

ІІІ курс

Проєктування закладів готельно-ресторанного бізнесу (ГР-21+ГР22пр, ТХ-21, ДІТ-ТХ-23приск)

  • Учитель: Тетяна Борисівна Гонтар

Інноваційні ресторанні технології (ГР-21+ГР22пр, ТХ-21, ДІТ-ТХ-23приск)

  • Учитель: Іван Володимирович Галясний

Кейтеринг (ГР-21+ГР22пр, ТХ-21, ДІТ-ТХ-23пр.)

  • Учитель: Іван Володимирович Галясний

Кондитерська справа (ГР-21+ГР22пр, ТХ-21, ДІТ-ТХ-23пр.)

  • Учитель: Ганна Володимирівна Запаренко

Санітарія та гігієна в закладах ресторанного господарства (ГР-21+ГР22пр, ТХ-21, ДІТ-ТХ-23пр.)

  • Учитель: Тетяна Борисівна Гонтар

Організація ресторанного господарства (ГР-21+ГР22пр, ТХ-21, ДІТ-ТХ-23пр.)

  • Учитель: Денис Васильович Липовий

Культура готельно-ресторанного сервісу (ГР-21+ГР22пр, ТХ-21, ДІТ-ТХ-23пр.)

  • Учитель: Марія Михайлівна Паньків
Служба поддержки сайта
Вы не вошли в систему (Вход)
На платформе Moodle
Moodle Appliance - Powered by TurnKey Linux