Перейти до головного вмісту
ДО УІПА
  • На головну
  • Більше
Українська ‎(uk)‎
Русский ‎(ru)‎ Українська ‎(uk)‎ Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎
Увійти
На головну
  1. Курси
  2. ФАКУЛЬТЕТ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ
  3. Кафедра харчових технологій, легкої промисловості і дизайну
  4. Весняний семестр 2023/2024 н.р.

Весняний семестр 2023/2024 н.р.

  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • » Наступна сторінка
СТВЛП_ПОТ23мг
ПШП_1 часть
ОТВ_Ш22, ПОТ22+ПОД22_для змін
ПШП_Ш20, ПОД20, ПОТ22пр.
Технологічна практика_ДІТ-Ш21, ПОТ21, ПОД21, ПОТ23пр.
Виробнича практика_ДІТ-Ш22, ПОТ22+ПОД22
Виробнича практика_ДІТ-Ш23, ПОТ23
Проектування швейних підприємств_2 частина_(ДТ-Ш20, ПОД20, ПОТ22пр.)
Матеріалознавство швейного виробництва_2019 (ДТ-Ш16, ДТ-Ш18пр.)
Історія мистецтва і стилю_ПОТ21, ПОД21, ПОТ23пр
Виробниче навчання2к
Виробниче навчання
Маркетинг та менчендайзинг
Художнє проєктування виробів
Технологія харчових виробництв
Методологія та організація наукових досліджень
Атестаційний іспит-молодші бакалаври-015 Професійна освіта (Харчові технології)
Кураторські години (ДІТ-ПОД20, ДІТ-ПОТ22приск, ДІТ-Ш20)
Методи контролю якості харчових продуктiв 24
Основи товарознавства в галузі 24
  • 1 Сторінка 1
  • 2 Сторінка 2
  • » Наступна сторінка
Зверніться до служби підтримки сайту
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
На основі Moodle
Moodle Appliance - Powered by TurnKey Linux